Välkommen till Ingelas blogg

Sommar igen!

Publicerad 2011-06-27 21:43:03 i Allmänt,

Trött i dag. Gick upp tidigt för att skjutsa barnen till bussen till Skavsta, bussen gick kl 04.00 från stan. Sedan hem och sov till 6.30 för att åka med Tina till Friskis & Svettis. Allt detta på min lediga dag. Men vad gör man inte för sina barn och för att hålla koll på vikten. Barnen har i alla fall kommit fram till ett väldigt varmt Paris. Hur har det då gått med vikten efter en vecka i stabiliseringsfasen. Jo, jag har krypit ner under målvikten som lägst nästan ett kilo. I dag har jag haft proteindag och det var urtrist nu när man börjat få äta lite av varje. Men jag har syndat lite i dag och ätit några jordgubbar och lite smultron. Jag tror inte att det har någon som helst betydelse just nu faktiskt.
Det har varit riktigt varmt och skönt i dag och framförallt så har det inte blåst, och detta fenomen är man ju inte bortskämd med nu för tiden. Jag tycker det är otrevligt att det nästan alltid blåser nu. Man kan undra vad det beror på. Jag har i alla fall tillbringat den mesta tiden ute i dag. Har äntligen bundit upp bönorna och rensat ogräs. Nu ikväll har jag klippt gräset, det blev många steg registrerade på stegräknaren.
Nu är det fyra arbetsdagar kvar innan semestern. Det ska bli skönt med fyra veckors ledigt samtidigt som jag fasar för att jobba i augusti när det brukar vara så varmt och fint. Men jag får trösta mig med att jag i alla fall är ledig alla måndagar i augusti och september innan jag börjar jobba heltid igen.

Till bloggens startsida

Arkiv

2016

Sep.

2015

Okt. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2014

Dec. Aug. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2013

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2012

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2011

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2010

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2009

Dec. Nov. Sep. Aug.

Prenumerera och dela