Välkommen till Ingelas blogg

Semester på Sardinien!

Publicerad 2015-07-01 23:24:49 i Allmänt,

Det blir varmare för varje dag som går, idag har det varit ca 32 grader och nu kl 22.30 är det 27 grader. En tjej på stranden sa att det var varma vindar från Afrika som förde med sig denna värme hit. Men vi klagar inte, vi som har väntat och längtat efter sol och värme. 
i går tog vi bilen och åkte vindlande vägar till Bosa som ligger ca 5 mil från Alghero. Det gick inte att köra fort och det stupade djupt på ena sidan. Vi stannade några gånger och fotade.
När man reser med "barn" så måste man ha leksaker med som de kan leka med i vattnet. Tur vi fick en stor hyrbil så Linas simring fick rum.
Stranden i Bosa var fin och det var lite mindre försäljare där. Annars är det fullt att försäljare som vill sälja både det ena och det andra, envisa är de också. Detta beteende minns jag inte från förra gången vi var här 2011. 
Så här ser en vanlig dag ut här i Alghero för oss: jag går upp först, väcker Lina och sedan går vi på en timmes morgonpromenad i rask takt. Under tiden går Pamma upp och går och handlar färskt bröd ( för det måste vi ha varje morgon). När Lina och jag kommer hem har Fanny precis gått upp och frukosten är i stort sett klar. När vi har ätit och fixat till oss gör vi matsäck och går eller åker till stranden. På eftermiddagen/kvällen fikar vi och sedan blir det dusch innan vi går ut och äter. Ett behagligt liv! MEN Pamma har fått ont i ena örat och får nu behandling med örondroppar och jag brände mina ögonlock första dagen när jag råkade somna på stranden, sedan har jag nu fått munsår.
Vi går inte samma runda varje morgon, men ungefär lika långt. Här vände vi i dag.
I kväll har vi gått lite på stan för Pamma skulle köpa present till någon som fyller år i morgon. Så här vackra är döttrarna i kvällsljuset.

Till bloggens startsida

Arkiv

2016

Sep.

2015

Okt. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2014

Dec. Aug. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2013

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2012

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2011

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2010

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2009

Dec. Nov. Sep. Aug.

Prenumerera och dela