Välkommen till Ingelas blogg

Nu har det hänt!

Publicerad 2010-06-20 13:31:26 i Allmänt,



Nu har det hänt som alla golfspelar säger inte kan hända. En golfboll har slagit sönder ett glas i mitt växthus!


Här ligger bollen så fint inuti växthuset. Man blir så ledsen och arg. Naturligtvis svarar inte golfklubben när vi försöker ringa dem för att berätta och begära kompensation för det inträffade. Findus låg precis under fönstret i växthuset när jag kom in och upptäckte vad som hänt. Jag hoppas inte att han låg där när bollen kom för då svimmade han väl av rädsla.


Utanför växthuset växer denna häftiga digitalis. Den har nästan inga prickar alls inuti, bara lite diskret.
Annars regnar det varje dag som vanligt och jag är glad att vi inte har semester än på några veckor. Hoppas verkligen att vädret blir bättre. Något som verkligen också är deprimerande är alla dessa "mördar" sniglar som har kommit in i vår trädgård. De finns överallt och i alla storlekar från små bäbisar till stora feta fullfuxna. De är äckliga.

Stackars Felix har blivt attackerad av något djur och har två ordentliga sår på magen. Som om någon har försökt ta en smakbit av honom. Men som tur är så har allt gått bra och såren läker och nu kan han hoppa upp i sängen utan att skrika högt.


I går det den 19 juni och då var det ju Victoria och Daniels bröllopsdag. Fanny och jag tittade väldigt mycket på TV den dagen. Men vi hann även med att fira Pamma som fyllde 53 år samma dag. Han fick faktiskt en massa presenter och en väldigt god jordgubbstårta. Fanny hade bundit en vacker bukett som även hade passat till en prinsessas brudbukett......



Så här nöjd och glad blir man när man blir uppvaktad av två av tre flickor i familjen. Vi saknade Lina väldigt mycket men hon fanns med oss via Skype i alla fall. Det är ännu mer synd om Lina eftersom det verkar vara ett gräsligt väder där hon är i nord Norge.

Till bloggens startsida

Arkiv

2016

Sep.

2015

Okt. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2014

Dec. Aug. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2013

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2012

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2011

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2010

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2009

Dec. Nov. Sep. Aug.

Prenumerera och dela