Välkommen till Ingelas blogg

Länge sen sist!

Publicerad 2009-11-14 20:38:49 i Allmänt,

  Man kan se att det är Sixten för han har en vit svanstipp.Äntligen har hyllorna kommit upp! Jag är en riktig slarvmaja att uppdatera bloggen. Kommer nog aldrig att vinna någon bloggtävling!!! Vissa andra är ju så duktiga att skriva varje dag, och har SÅ intressanta saker att skriva om. Men JAG kommer inte på ett dugg att skriva om fast jag lovade att skriva om hur det skulle bli när sista ungen flyttade ur hemmet. Sanningen är den att ibland är det jätte skönt att det bara är gubben och jag och iblan längtar jag mig sjuk efter ungarna. Men det är väl så det är och ska vara antar jag.

Det stora som har hänt i Slattefors i dag är väl att Casper har blivit svanslös, och man kan inte låta bli att undra VAD i hela världen har hänt egentligen? Det är det jag brukar säga att man skulle utrusta katterna med en kamera så man kunde följa dem vad de gör och var de är. Men det skulle ju förstårs vara en riktig skräckfilm att se hur Casper blivit kuperad.....

Vår tredje katt Sixten har i dag fått tillåtelse att gå in i köket och äta lite mat. Sen fick han ligga i mitt knä i vardagsrummet en LITEN stund tills Pamma skrek att NU ska katten ut.

Kvinnorukost har det också blivit i dag och det var en god och trevlig stund tillsammans med en mängd andra fruntimmer. Tack Ragnhild att du följde med!

Till bloggens startsida

Arkiv

2016

Sep.

2015

Okt. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2014

Dec. Aug. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2013

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2012

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2011

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2010

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2009

Dec. Nov. Sep. Aug.

Prenumerera och dela