Välkommen till Ingelas blogg

Sensommar!

Publicerad 2013-08-27 22:34:42 i Allmänt,

Nu är det så vackert på morgonen när jag tar mina promenader. Det är kallt i luften och varmare i vattnet så det bildas dimma över vattnet. De senaste veckorna har det varit så fint väder så nu är det torrt i marken igen och man får gå med vattenkannan var och varannan dag. Tomaterna i växthuset växer så det knakar och jag får ta av en skål varje dag, men än har vi i alla fall klarat av att äta upp dem.
Den stora bifftomaten i korgen vägde över 500 g och smakade fantastiskt gott.
Fortfarande finns det mycket blommor i trädgården och i år har jag haft så vackra rosa gladiolus. Nu är tyvärr skoghallonen slut för detta år men jag har nog plockat mer än 20 liter. Nu väntar jag bara på att hösthallonen ska mogna i trädgården. Det finns en massa kart så jag hoppas verkligen att de hinner bli klara innan frosten kommer.
Här är de sista skogshallonen jag plockade förra helgen.
I förra veckan fyllde "lillungen" 25 år och firade den hemma hos oss. Tänk att yngsta barnet är 25 år det känns faktiskt helt ofattbart.
Vår vackra 25-åriga dotter öppnar presenter.
Här är den smarriga chokladtårtan.
I förra veckan blev jag uppringd av en reporter på MSN hon frågade om hon fick göra en intervju om DUKAN. Vilken tur att jag inte har gått upp i vikt..... Här kan ni läsa artikeln: http://livsstil.se.msn.com/traning-och-halsa/s%c3%a5-g%c3%a5r-du-ner-i-vikt-med-dukan-dieten
Nu har kommit igång ordentligt med träningen och jag försöker jogga ett par gånger i veckan, jag cyklar till jobbet (11km) och jag går mina morgonpromenader med stavarna (4 km). Ännu har jag inte börjat med pass på F&S förutom gym på måndagmorgonen. Jag och en kompis ska ju åka på träningsresa till Portugal i början av oktober så det gäller ju att vara lite tränad då så man inte åker på världens träningsvärk efter första dagen och sedan inte kunna utnyttja alla träningstillfällen som veckan ger......
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Arkiv

2016

Sep.

2015

Okt. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2014

Dec. Aug. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2013

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2012

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2011

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2010

Dec. Nov. Okt. Sep. Aug. Jul. Jun. Maj. Apr. Mar. Feb. Jan.

2009

Dec. Nov. Sep. Aug.

Prenumerera och dela